Суспільство (відео)

Орки відходять з Чернігівщини: звернення голови ОВА від 2 квітня (Відео)

Голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус записав традиційне ранкове звернення.

«Доброго ранку, Чернігівщина!

Дякую за цей день Богу і Збройним Силам України!

Ніч в Чернігові та на Чернігівщині була тихою. Слава Богу, не було обстрілів, не має нових уражень і пошкоджень. Орки відходять з Чернігівщини. Зараз ми маємо всі згрупуватися і почати активне життєдіяльності  тих міст, які постраждали. У першу чергу це стосується Чернігова, адже він найбільше постраждав.

Ми працюємо. Кожен знає свою роботу. Не забуваємо, що в країні війна і ракетні, і авіа обстріли можливі, у тому числі і по Чернігівській області, тому, будь ласка, слідкуйте за повідомленнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хроніки Городнянського напрямку після відходу ворогів

Звертаюся до всіх керівників ОТГ, мерів міст, прошу Вас невідкладно забезпечити життєдіяльність своїх громад там, де вона була втрачена.

Хочу сьогодні слова подяки двом командам: команда Ощадбанку та команда Укрпошти. Сергій Черевик, Олена Дорошенко – ви круті і ваші команди дуже круті. Я Вам дуже дякую за винахідливість, за ініціативу, за мудрість і за те, як Ви у військові часи, у тому числі в місця тимчасово і в місцях тимчасово не доступних для нас, забезпечили Чернігівську область коштами для виплати пенсій і взагалі готівкою.

Я не можу зараз розказати як це відбувалося, але ми доїхали майже скрізь і це завдячуючи Вам. Дякую Вашим командам, Олено та Сергію. І я гордий від того, що є клієнтом найкращого українського банку «Ощадбанк» і клієнтом Укрпошти.

Не розслабляємося! До роботи!

А поштамт, який за моєю спиною, ми обов’язково відбудуємо і зробимо його набагато кращим.

Вірю в Бога і Збройні Сили України!»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button