Суспільство (відео)

Сам на сам із горем: мати двох дітей потребує термінової операції (Відео)

Оксані Стародубець 30 років. Вона живе в Чернігові і сама виховує двох дітей. Чоловік пішов із родини. Вісім місяців тому дівчині видалили частину пухлини невриноми, що утворилася на слуховому нерві.

«У мене пухлина була велика 4-5 см. Видалили її не всю. Залишили трохи менше сантиметра. До того ж вони зачепили мені лицевий нерв. Слух повертається. Слуховий нерв зберегли, слух трошки зараз повертається. А лицевий нерв зачепили, у мене ліва сторона після операції була нерухома повністю, не працювали м’язи. Зараз око пересихає, повністю не закривається», — Оксана Стародубець, потребує допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодій чернігівці терміново потрібна допомога

Тепер матері двох дітей потрібна операція з реконструкції лицьового нерва. Зробити її можна лише за кордоном. В Ізраїлі це коштувало б 55 тисяч доларів, однак Оксана дізналася, що така операція дешевша в Німеччині.

«30 тисяч доларів ця операція. До того ж, якщо ще пухлину видалять, то це ще 10. Реабілітація. Я не знаю, на скільки це все затягне. От зараз карантин закінчився і ціни змінюються, знову ціни ростуть», — Оксана Стародубець, потребує допомоги.

Така сума для Оксани Стародубець непідйомна. Аби зробити першу операцію, їй довелося продати будинок. Батьків у дівчини також немає. Її мати померла минулого року від онкології. Попри проблеми зі здоров´ям, вона продовжує працювати.

«Я знайшла собі заробіток, який за моїми можливостями. У мене інтернет-магазин свій, плюс фрілансом займаюся. Мені потрібно кожну годину крапати очі, гімнастика, масаж. Цілий день тривають ці процедури, щоб м’язи не атрофувалися. Якщо м’язи атрофуються, то й операція не допоможе. Намагаюся підтримувати, щоб дочекатися операції цієї», — Оксана Стародубець, потребує допомоги.

Операцію з реконструкції лицьового нерва треба зробити протягом року з моменту видалення пухлини. Уже минуло вісім із половиною місяців. Лік іде на тижні. Наразі Оксані Стародубець вдалося зібрати лише чотири тисячі доларів. Ще потрібно 26. Допомогти коштами може кожен небайдужий. Реквізити ви зараз бачите на екрані.

5168 7573 7734 1831 СТАРОДУБЕЦЬ ОКСАНА МИКОЛАЇВНА

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button