Суспільство (відео)

Шалені знижки, аукціони та розіграші: чернігівці оцінили «чорну п’ятницю» в ТРЦ «Hollywood» (Відео)

Три, а то й чотири дні неймовірно шалених знижок: «чорна п’ятниця» в торгово-розважальному центрі «Hollywood» засипала цінниками з великими відсотками, повз які неможливо спокійно пройти.

«Намагаюся щось знайти, можливо, знайду свою удачу, чорна п’ятниця, можна щось спокійно зранку подивитися, бо думаю, що після 17:00 тут не можна буде пройти», — чернігівка Оксана.

Одягнуть і взують у магазині «Файна мода». Обіцяють, що ви не витратите тут усіх своїх заощаджень, адже, починаючи з п’ятниці, взуття, одягу, сумок та інших необхідних дрібничок можна накупити за акційними цінами.

«Ми раді презентувати нашим покупцям окремі вітрини, вони представлені у відділі взуття й одягу, є окремий список акційних товарів, також є класна акція для наших покупців – купуєте три товари, які не беруть участі в акціях, третій товар – 50%», — керівник відділу магазину «Файна мода» Дмитро.

У перший день шалених знижок не меншають черги і в популярному магазині «Юск».

«У нас дуже добрі знижки на нашу продукцію, 4 дні – вчора, сьогодні, завтра і в неділю – будуть знижки до 70% на нашу продукцію. Наприклад, дзеркала: ось, наприклад, коштувало 2 300, тепер 700 грн, інша модель коштувала 2 500, нині – 750 грн. Це дійсно добрі знижки, це справжні знижки 70%», — директор магазину «Юск» Олександр.

Ковдри, подушки, простирадла та матраци чернігівці виносять цілими пакетами.

«Матрац, він якісний я купив за 1 900, а він коштує приблизно 4 000», — чернігівець Валентин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічна пустка на Красній площі та аншлаг у «Голівуді»

Попереду різдвяно-новорічні свята, тож полиці магазинів привертають увагу декораціями та казковою символікою, деякі речі коштують менше 50 гривень.

«Я прийшла лише в один магазин і знала, по що йду. Йду з такими дрібничками, які більше пасують до новорічного настрою», — чернігівка Інна Чистенко.

«Чорна п’ятниця» у «Hollywood» продовжиться до неділі, 25 листопада. Протягом трьох днів біля головної сцени торгово-розважального комплексу триватиме концертна програма.

«Впродовж трьох днів на наших відвідувачів чекає розважальна програма в центральному холі, будуть відкриті та закриті аукціони, безліч розіграшів від магазинів ТРЦ, тому чекаємо вас і бажаємо вдалого шопінгу», — менеджер із реклами ТРЦ «Голівуд» Інна Кужель.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button