Суспільство (відео)

Соцмережі Чернігова приголомшило відео про конфлікт патрульних на стихійному ринку (Відео)

Сотні коментарів, безліч думок. Чернігівці розділилися щодо дій поліцейський, які на відео затримували чоловіка та складали протокол на жінку, яка продавала картоплю «з землі».

Поліція того дня відпрацьовувала вулиці і просила людей перейти торгувати на ринок.

-Простых людей из-за картошки нельзя гнать. Люди выживают сейчас.

-Стихийные рынки не украшают исторический рынок. Для такой торговли есть специальные столы. 2 гривны в день. И стой сколько угодно.

-Я думаю, некоторых полицейских надо отдать в секцию борьбы или на рукопашный бой, а то совсем дохленькие

-А вы помните, чтобы старую полицию за руку кто-то оттягивал или бил рукой, как женщина на видео? На месте полиции точно так же мужика завалил бы.

У поліції кажуть, що нічого не передвіщало такого перебігу подій. Поліцейські зробили зауваження жінці за стихійну торгівлю. На її захист став чоловік, але робив він це надто емоційно.

«Жінку попередили про адміністративне порушення. Під час спілкування у неї купив картоплю чоловік. На жінку почали складати протокол. Чоловік почав тягнути поліцейського за рукав. Йог попередили, що він заважає виконанню обов’язків. Чоловік не підкорився. До нього застосували силу», — прес-офіцер патрульної поліції Віталій Копистко.

Коли ж пристрасті вщухли, на чоловіка склали адмінпротокол, а жінці викликали швидку. Поліцейські написали рапорти про інцидент. Керівництво поліції вважає, що підлеглі діяли законно.

Ще статті по темі

Back to top button