Суспільство (відео)

Тепло чернігівців для військових – волонтери просять долучитися до збору (Відео)

Можливість зігріти наших захисників, задонативши їм на грілки – волонтерка з Чернігова започаткувала збір на покупку різноманітних грілок для потреб наших захисників, які зараз перебувають на передовій і потребують «тепла».

«Наразі ми збираємо хлопцям із 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Зараз такі погодні умови, що їм дуже це потрібно, ми тут мерзнемо, і мені надзвичайно складно уявити, як їм там»,- Світлана Вовк – волонтерка.

Загалом заплановано придбати 800 одноразових і багаторазових хімічних грілок та передати хлопцям на передову. За два дні волонтерам і небайдужим чернігівцям, які різноманітними способами долучаються до збору, вдалося зібрати понад 17 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині автівка в’їхала у блокпост

«Сума збору – 70 тисяч гривень, наразі ми вже маємо 17 тисяч завдяки небайдужим людям.

У нас є дівчата, які роблять шоколадні квіти, проводять лотерейки, також є майстер із тату.

Також хочу подякувати тренеру Альоні Галич за інформаційне поширення та донат.

Люди неймовірні насправді, вражають своєю добротою»,- Світлана Вовк – волонтерка

Із кожним днем потреба наших захисників у «теплі» дедалі більше зростає, тож волонтери сподіваються закрити збір за лічені дні, аби якомога швидше «зігріти» наших воїнів.

«Із таким розрахунком, як у нас зараз збір просувається, ми маємо зібрати потрібну суму за два тижні. Утім, зараз наш збір зупинився. Я розумію, що зараз усім важко, але нашим хлопцям важче, ніж нам, то ми повинні зібрати цю суму якомога швидше»,- Світлана Вовк – волонтерка.

Долучитися до збору та допомогти нашим захисникам зігрітися може кожен небайдужий – задонативши на банку, створену чернігівською волонтеркою: https://send.monobank.ua/jar/8xy7WoLpYQ, або ж підтримавши збір інформаційно.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button