Суспільство (відео)

Цементне свавілля: керівника дитячої спортивної школи звинуватили в екокатастрофі (Відео)

Цементний бар’єр влаштували на лісовій дорозі поблизу водно-спортивної бази, що за пішохідним мостом. Керівника дитячої спортивної школи №1 Сергія Романчука звинувачують у створенні хоча й маленької, але екологічної катастрофи поруч із Десною.

«Висипає прямо на дорогу цемент. Діти бігають по дорозі й вдихають той цемент. Це така невелика екологічна катастрофа ,зроблена руками Романчука Сергія Петровича», — Сергій Гамалій, директор спортивної школи ФСТ «Україн».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романчуком зацікавилася прокуратура Чернігова

За словами Сергія Гамалія, такі матеріали небезпечні для здоров’я і загалом потребують утилізації. Для прикладу він показує, яку куряву здіймає цемент для перехожих. Крім того, він звинувачує директора спортивної школи у незаконній вирубці дерев.

«Ця дорога була зроблена декілька років тому директором КДЮСШ №1 Сергієм Романчуком. Були видалені дерева. Але тут місцина болотиста, і він зараз викладає простроченими матеріалами низину цієї дороги. Сміття будівельне, суперцемент. Не знаю,де він його взяв», — Сергій Гамалій, директор спортивної школи ФСТ «Україна».

Безпосередньо Сергій Романчук коротко і просто прокоментував появу зіпсованого бетону на дорозі.

«Тожми дорогу робимо. Ми дорогу робимо там», — Сергій Романчук, директор Чернігівської ДЮСШ №1.

Спортивна спільнота просить правоохоронні органи та екологічні службизвернути увагу на цюситуацію. До речі, саме Державна екологічна інспекція відмовилась реагувати на ситуацію, озвучену в усній формі. Натомість попросиланаписати офіційний лист або звертатись до поліції.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button