Суспільство (відео)

У Батурині депутатів навчали, як «не здутися» за перший рік роботи (Відео)

Теорія на цікавих прикладах і закріплення знань практичними завданнями. Депутати Батуринської та Коропської об’єднаної громади від партії «Наш край» профільний граніт науки «гризли» в гетьманській столиці – Батурині. Здебільшого на семінар зібрались депутати, обрані вперше.

«Профільної освіти у нас немає, а таке навчання допомагає здобути теоретичні знання й обмінятися практикою», — експерт Інституту політичної освіти Ольга Омельчук.

Говорили про основи: статус депутата, про механізми, які вони можуть використовувати, про особливості роботи в територіальній громаді. Багато уваги приділили відповідальності й активності обранців.

«Типові проблеми стоять перед усіма містами, конфлікти. Найуспішніші депутати – ті, які залишаються активними, не здуваються, не лінуються . Я дуже сподіваюсь, що це їм стане в пригоді», — експерт Інституту політичної освіти Ольга Омельчук.

Багатогодинний семінар пройшов жваво і на позитиві. Усі присутні відзначили компетентність тренера Ольги Омельчук. Це і не дивно, адже і сама вона в 2010 році була обрана мером міста Нетішин, що в Хмельницькій області.

«Як у школі побував, корисно все, доступно та якісно», — депутат Батуринської ОТГ Ігор Заворотній.

«Далі, звісно, буду використовувати у своїй роботі, більш активно працюватиму зі своїми виборцями. І цей досвід позитивно вплине на мою працю як депутата», — депутат Батуринської ОТГ Ілона Назаренко.

Подібні семінари «Наш край» проводить часто. Торік на Чернігівщині тренінги відвідало майже півтисячі депутатів. Натомість партія вимагає від обранців якісної та ефективної роботи на користь громади.

Ще статті по темі

Back to top button