Суспільство (відео)

«У Чернігові будують країну, де держава робить проблеми бізнесу», – на сесії підприємство розкритикувало дії влади (Відео)

«Принцесам» у Чернігові бути. Розповсюдження по шкільних бібліотеках книжки про одностатеві стосунки чернігівською міською радою не буде заборонятися, засуджуватися чи таке інше. Адже це рішення на восьмій сесії не було підтримане більшістю.

«Принцеса плюс принцеса. Довго і щасливо». Зі шкільних і дитячих бібліотек міста Чернігова»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

За 18.

Загалом чергова сесія міськради проходила швидко, демонструючи, що мерська монобільшість у Чернігові діє.

Коли ж градоначальник із зали тимчасово вийшов, почало відбуватися щось схоже на «полювання на відьом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати провалили голосування проти книжки про одностатеві стосунки

«ПАТ «Чернігівський ремонтно-механічний завод «Жовтневий Молот». Пункт 1.1. відмовити. Відмовити»,- Василь Дмитренко, начальник управління земельних ресурсів ЧМР.

Земельні питання продовжували бути «гарячими» і надалі. Так, одне із підприємств, розташоване в так званому районі «БЮС-Гарантія» заявило про тиск на них із боку начальника управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради Василя Дмитренка.

«Земельний відділ намагається нам «впихнути» цей проїзд. Якщо ми його не візьмемо, то, як заявив начальник земельного відділу, в нас будуть проблеми. Таким чином, виходить, міська рада, земельний відділ створюють штучні перешкоди для бізнесу. У місті Чернігові будують країну де держава робить проблеми бізнесу»,- Володимир Петрушанко, юрист, представляє інтереси ТОВ «Чернігівхімпром».

Завершили ж сесію депутатськими запитами, серед яких озвучували і претензії від немонобільшості, що саме на їхні запити влада не реагує. На викладенні локальних проблем Чернігова сесію і завершили.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button