Суспільство (відео)

В Чернігові заговорили про зупинку ТЕЦ (Відео)

В державі загалом і в Чернігові зокрема назріває енергетична криза. За словами міського голови Владислава Атрошенка, причина цього — законодавство, що заставляє теплогенеруючі компанії працювати собі в збиток.

«Зараз ТЕЦ або повинна зупинятись повністю, відправляти людей на біржу, або працювати собі в збиток», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Про це мер заявив під час чергового виконкому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, коли відкриють рух по Кільцевій

Загалом же, крім цього, на засіданні було подовжено строки ремонту вулиці Кільцевої.

«Пропонується для проведення будівельних робіт на перехресті Кільцева – 1 Травня дозволити перекриття руху до 9 серпня 20-ї години», — Євгеній Дейнеко, заступник начальника управління ЖКГ ЧМР.

З важливого — комунальні заклади охорони здоров’я отримають нове обладнання. Частину їм передадуть діагностичні ультразвукові та рентгенографічні системи. Частину куплять.

«Ми купляємо лапароскопічне обладнання для проведення хірургічних операцій», — Владислав Кухар, генеральний директор КНП «Чернігівська міська лікарня №2».

Також виконком затверджував режими роботи торгівельно-обслуговуючих закладів Чернігова. Цього разу більшість звернень було від автомийок.

«Автомийки просять цілодобовий режим роботи», — Віталія Ярещенко, заступник начальника управління економічного розвитку ЧМР.

Все погодили. Решта, більшість питань, були технічними і врегульовували життєдіяльність різних сфер в місті.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button