Суспільство (відео)

Виклик чернігівським правоохоронцям: у мерії створили власну поліцію (Відео)

Побороти несанкціоновану торгівлю та нелегальні МАФи нікому, запевняють у міській раді, а відтак створюють нове підприємство.

— На сьогодні це питання гостро стоїть не лише в нашому місті. Це важливо для життєдіяльності громади, — Андрій Ткач, начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами.

У Чернігові створили муніципальну поліцію. Тепер вона перебере всі обов’язки раніше ліквідованого комунального підприємства «Дільниця з благоустрою міста». Міський голова сподівався, що ці питання ляжуть на плечі нової патрульної поліції та назвав їхню роботу неефективною.

— Сьогодні робота поліції на жаль. Неефективна.

Тему муніципальної поліції  давно обговорюють у соціальних мережах. Адже претендентом на посаду головного муніципального поліцейського мер пропонує свого давнього товариша та охоронця – Віталія Хрустицького.  Він лише усміхається та переконує: йому особисто не пропонували.

— Це тільки у сомережах таке обговорюють. А мені ще не було пропозицій. Я лише їздив на стажування, де створювали комунальні підприємства, — Віталій Хрустицький, претендент на керівника муніципальної поліції.

Чому саме його відправили на стажування, Віталій Хрустицький не знає. Однак запевняє – міського голову він не охоронятиме.

—  Муніципальна поліція займатиметься господарською діяльністю, — Віталій Хрустицький.

Коли підберуть необхідні кадри та хто проводитиме конкурсний відбір, ми повідомимо найближчим часом.

Ще статті по темі

Back to top button