Суспільство (відео)

«ВОГОНЬ МАЙДАНУ: історія трьох героїв» – ЧЕline презентує свій перший фільм (Відео)

Три роки тому проти диктаторського режиму Януковича повстала вся Україна.

На Майдан їхали патріоти з усіх областей. Їхали різні за покликанням, віком, професією та соціальним статусом люди. Вони розуміли, що програти не можна. Всі вони боролися за вільну Україну та щасливе майбутнє. На жаль, боротьби без крові та смертей не буває…

Чимало сіверян були активними учасниками Революції Гідності, і троє уродженців Чернігівщини загинули на Майдані. Їх вбили озброєні монстри, яким наказали нищити та вбивати кожного, хто стоятиме на шляху…

Пам’ять Небесної Сотні житиме вічно. І ми повинні докласти максимум зусиль для того, щоб і наших чернігівських героїв пам’ятали та шанували. Адже вони заради нас віддали свої життя.

Вашій увазі короткометражний фільм «ВОГОНЬ МАЙДАНУ: історія трьох героїв». Це спільний продукт колективу ЧЕline.

Ідея зняти фільм про ті буремні часи та наших земляків, які загинули на Майдані, належить креативному директору «ЧЕline» Павлу Солодовнику.

Але всю найважчу і творчу роботу виконала журналістка Яна Титенок. Вона ж написала сценарій та повністю продумала сюжетну лінію. Допомагали також оператори: Михайло Пронін, Сергій Бутько та Дмитро Дриганов. Чаклували у своєму «цеху» і відеоінженери Роман Лазун і Валерій Благой.

ЧЕline висловлює вдячність за співпрацю колективу Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, Чернігівському обласному історичному музею імені Василя Тарновського, а також усім, хто причетний до створення цього фільму.

Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні!

Слава Україні!

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button