Суспільство (відео)

Володарі інформації відзначають своє професійне свято (Відео)

Вони наполегливі та справедливі. Вони завжди в центрі подій. Одні їм дякують, інші – ненавидять. Та, попри все це, вони завжди досягають мети, щоб розказати людям правду! 6 червня журналісти відзначають своє професійне свято.

Професійне свято працівників засобів масової інформації було започатковане 25 травня 1994 року на честь прийняття в 1992 році Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів.

Вони живуть в умовах постійного дедлайну. Щодня відбуваються якісь події, новини змінюються щохвилини, тому головне завдання журналіста полягає в тому, щоб стаття, сюжет були написані й опубліковані в той час, коли вони найактуальніші.

Чернігівці цінують роботу журналістів і вдячні їм за професіоналізм і невтомну працю.

— Мені дуже подобається, що наші журналісти висвітлюють усе правдиво. Ось тенденція спостерігається останнім часом така і це дуже радісно. Вітаємо зі світом професійним.

— Позитивно ставимось, дуже добре, дякуємо, що вони є, що вони нас знімають і що взагалі ведуть багато передач. Бажаємо їм наснаги, здоров’я, успіхів у роботі подальшій, щоб усе в них було добре.

Вони несуть повну відповідальність за свої матеріали й теми, інколи не все буває гладко – їм доводиться працювати абсолютно над різними темами, але вони не занепадають духом, адже головне – зберігати спокій і бути врівноваженими.

Альона Макаренко – журналіст за фахом – розпочинала роботу з коректора, працювала кореспондентом на телебаченні, випусковим редактором на сайті, робота для неї – це її спосіб життя

«Ми не маємо як такого вихідного. Якщо десь щось, не дай Боже, трапилося, ми повинні там бути і повинні про це розповідати. Найскладніше у журналістиці, я вважаю, – докопатися до правди. Кожна ситуація має дві сторони, і ми не суд, ми не знаємо, яка ситуація з них є правдивою. Наше завдання – знайти цю правду і розказати про неї», — журналіст ЧЕline Альона Макаренко.

Журналісти ведуть дуже активний спосіб життя, спілкуються з багатьма людьми. Іноді такий ритм здається неможливим, але вони не зупиняються на досягнутому, адже знають, що саме вони потрібні людям. Людям, які хочуть знати найактуальніші й найцікавіші новини.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button