Коронавірус

Актуальні дані щодо захворюваності на COVID-19 у закладах освіти Чернігова

Інформацію про стан захворюваності на COVID-19 серед працівників закладів освіти повідомив начальник управління освіти міської ради Василь Білогура на щотижневій розширеній нараді в міській раді сьогодні, 8 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області виявлено 116 нових випадків COVID-19

За його словами, в закладах загальної середньої освіти станом на вчора хворіють загалом 60 працівників, зокрема з підтвердженим COVID-19 – 10 осіб. Крім того, один клас перебуває на самоізоляції, один новий випадок захворювання на COVID-19 серед вчителів і чотири – серед дітей.

По дошкільних закладах освіти наразі хворіють 163 працівники (з підтвердженим COVID-19 – 36 осіб). Окрім того, на самоізоляції перебувають зараз 16 працівників і 8 груп по різних дитсадках.

Василь Білогура також додав, що по всіх школах постійно проводиться моніторинг викладання матеріалу. У разі надходження скарг на якість, зокрема дистанційного викладання, зазначені в них факти вивчаються й коригуються індивідуально. Загалом же вчителі дотримуються рекомендацій Міністерства освіти та науки України, матеріал викладають якісно.

Учні 1-4 класів продовжують навчання в очній формі. Водночас у 19-й школі один 4-й клас від сьогодні – на самоізоляції до 18 грудня включно.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button