Коронавірус

Чернігівський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав майже 600 тисяч гривень

Чернігівський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав фінансування за пакетом «Екстрена медична допомога пацієнтам з підозрою або встановленим захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19».

Як повідомили в Національній службі здоров’я, ця сума відповідає кількості зареєстрованих пацієнтів в області станом на 30 квітня – тоді їх було 48 осіб. Тариф – 12 163,64 грн за одного пацієнта. Таким чином, з державного бюджету на заклад було виділено 583 854 грн.

ЧИИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині додалось ще 4 хворих на коронавірусну інфекцію

Окрім цього, в області вже укладено 20 договорів із лікувальними закладами за пакетом «Медична допомога, яка надається мобільними медичними бригадами, що створені для реагування на гостру респіраторну хворобу COVID-19». Усього пропозиції подав 31 заклад.

Також 10 закладів Чернігівщини подали пропозиції на укладення договорів за пакетом «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19». За цим пакетом договори можуть укласти лише ті лікарні, які є у переліку визначених для госпіталізації пацієнтів із коронавірусною інфекцією і відповідають вимогам надання допомоги. Вже підписано п’ять договорів із лікарнями Чернігівської області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button