Коронавірус

Громадам області рекомендовано перевести школи у дистанційний режим роботи

На Чернігівщині у дитячих ковідних відділеннях зайнято вже майже половину ліжок. Враховуючи це, а також значне зростання захворюваності на COVID-19 серед населення, вчора, 31 січня, заступниця голови ОДА, керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в області Жанна Шерстюк підписала розпорядження  з рекомендаціями громадам запровадити у школах дистанційне навчання для всіх класів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові планують відновлювати звичну роботу навчальних закладів

— За минулий тиждень в області виявлено майже 4,5 тисячі нових випадків COVID-19.Це у двічі більше, ніж позаминулого. До того ж особливе занепокоєння викликає збільшення захворюваності серед дітей. Так, станом на вчора в ковідних відділеннях дитячих лікарень області зайнято 46% місць, – прокоментувала таке рішення Жанна Шерстюк, наголосивши на необхідності всіх превентивних заходів.

Нагадаємо, що школи Чернігова на дистанційному навчанні вже з 27 січня. Це пов’язано зі стрімким зростанням кількості захворювань серед учнів та працівників навчальних закладів міста. У такому режимі вони працюватимуть до 1 лютого. Далі формат навчання визначатиметься після моніторингу рівня захворюваності.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button