Коронавірус

Коронавірус на Чернігівщині: 20 нових випадків захворювання та 3 летальних

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 18 січня в області зафіксовано 20 нових випадків COVID-19.

Захворювання виявили у шістьох чернігівців, 10 жителів Менського району та чотирьох Чернігівського. З них 9 осіб перебуває на госпіталізації, решта лікується амбулаторно.
На жаль, маємо три летальні випадки. Від ускладнень спричинених коронавірусною інфекцією померли троє чоловіків: двоє з Прилуцького району – 83 і 65 років та 73-річний чернігівець. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області виявлено 214 нових випадків COVID-19

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 112 осіб: по 7 у Ніжині, Чернігові та у Ніжинському районі, по шість – у Козелецькому, Корюківському, Менському, Ріпкинському, Чернігівському та Новгород-Сіверському районах. По чотири одужавших у Бахмацькому, Городнянському, Ічнянському, Сновському і Сосницькому, по п’ять – у Борзнянському й Семенівському районах та у Прилуках. Троє хворих одужало у Варвинському районі, стільки ж у Прилуцькому, Носівському та Срібнянському, та по два одужали у Бобровицькому, Коропському, Куликівському й Талалаївському. З них 23 інфікованих перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 32 544 випадки захворювання COVID-19, з них:
– 21 076 пацієнтів одужало;
– 10 566 — лікується амбулаторно;
– 396 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 468 летальних випадків;
– 38 осіб померло із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 600 досліджень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button