Коронавірус

Коронавірус на Чернігівщині: за останню добу 399 нових випадків

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 26 березня в області зафіксовано 399 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило інфікування 109 чернігівців, 57 ніжинців, 21 прилучанина, 42 жителів Борзнянського району, 31 – Бобровицького, 30 – Козелецького, 19 – Новгород-Сіверського, 17 – Чернігівського. Інфіковано 16 мешканців Городнянського району, 15 — Коропського, 10 — Прилуцького, восьмеро — Ріпкинського, четверо — Срібнянського. Семеро хворих у Куликівському районі і стільки ж у Менському, по одному — у Варвинському, Ічнянському, Носівському й Семенівському, двоє — у Ніжинському. З них 49 хворих госпіталізовано.

На жаль, маємо вісім летальних випадків. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли двоє ніжинців: 80-річна жінка й 72-річний чоловік; дві жительки Чернігівського району: 83 та 72 років; 75-річна жителька Чернігова, 43-річна – Коропського, 71-річна – Козелецького та 68-річна – Бобровицького району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу в Чернігівській області вакциновано 440 осіб

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 105 хворих. З них 22 чернігівців, 12 ніжинців, четверо прилучан, стільки ж мешканців Варвинського, Ніжинського і Новгород-Сіверського районів. Шестеро хворих одужали у Носівському та стільки ж у Чернігівському районі, по двоє – у Борзнянському, Менському, Прилуцькому, Ріпкинському, Срібнянському, Сновському і Талалаївському. По троє хворих одужало у Бобровицькому районі, Ічнянському, Городнянському й Куликівському, по одному – у Коропському, Корюківському, Семенівському та Сосницькому. Вісім осіб одужали у Бахмацькому районі, п’ять – у Козелецькому. З них 57 осіб перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 40 546 випадків захворювання COVID-19, з них:

– 33 133 пацієнти одужали;
– 5 666 — лікується амбулаторно;
– 891 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 777 летальних випадків;
– 79 осіб померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 3 000 тестувань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button