Коронавірус

На Чернігівщині вкотре виявили порушення карантинних обмежень

Спеціальні мобільні групи проводять роз’яснювальну роботу серед населення Чернігівської області та контролюють дотримання громадянами карантинних обмежень.

Поліція Чернігівщини продовжує проводити серед громадян роз’яснювальну роботу щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції. Спільно з представниками Держпродспоживслужби, санітарними лікарями, членами громадських формувань та муніципальної варти поліцейські перевіряють дотримання карантинних вимог у громадському транспорті, закладах громадського харчування, торговельно-розважальних центрах, місцях скупчення людей тощо.

За період з 10 по 19 січня 2022 року поліцейські у складі спеціальних мобільних груп провели 320 рейдів, під час яких перевірили 2654 об’єкти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сновську школу закрили на карантин

Поліцейські наголошують, що основна мета рейдів – профілактична. Тому члени мобільних груп докладають максимум зусиль для детального роз’яснення мешканцям Чернігівщини вимог законодавства, переконуються у їх розумінні персоналом та керівниками перевірених закладів.

Правоохоронці склали 34 постанови на відвідувачів закладів, магазинів, пасажирів громадського транспорту, клієнтів різноманітних закладів та установ за категоричну відмову одягати захисні маски (стаття 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Пересвідчуються поліцейські й у достовірності сертифікатів. Нагадаємо, що видача і використання підроблених документів – кримінальний злочин.

Поліція закликає громадян неухильно дотримуватися карантинних обмежень, соціальної дистанції та користуватися захисними масками у громадських місцях і транспорті.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button