Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 102 нових випадки COVID-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 20 лютого в області зафіксовано 102 нових випадки COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 42 чернігівців, 10 ніжинців, стількох же мешканців Козелецького району. Тринадцять хворих виявили у Ріпкинському, п’ятеро – у Борзнянському районах, четверо – у Носівському, троє – у Сосницькому. По шість інфікованих у Менському та Сновському районах, двоє – в Ічнянському і один – у Куликівському. З них 17 осіб на госпіталізації.

На жаль, маємо ще один летальний випадок. Від основного захворювання, але з супутнім діагнозом COVID-19, помер 87-річний житель Козелецького району. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З 24 лютого на Чернігівщині встановлюється “жовтий” рівень епіднебезпеки. Що це означає?

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужало 138 хворих. З них 48 чернігівців, 14 ніжинців, п’ятеро прилучан, стільки ж мешканців  Козелецького, Менського й Сосницького районів. По три одужавших у Корюківському, Прилуцькому, Куликівському, Ніжинському, Бахмацькому та Варвинському районах, по два – у Городнянському, Ічнянському, Срібнянському і Сновському. По шість інфікованих одужало у Новгород-Сіверському, Ріпкинському та Чернігівському районах, по чотири – у Носівському, Семенівському й Борзнянському. З них 37 осіб перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 35 225 випадків захворювання COVID-19, з них:
– 30 385 пацієнтів одужало;
– 3 829 — лікується амбулаторно;
– 288 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 652 летальних випадки;
– 71 особи померли із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 900 тестувань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button