Коронавірус

У Чернігівській області виявлено 158 нових випадків Сovid-19

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 25 лютого в області зафіксовано 158 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 62 чернігівців, 29 ніжинців, 24 жителів Козелецького району, восьми – Носівського, семи – Чернігівського. По одному інфікованому у Варвинському, Куликівському, Прилуцькому, Семенівському та Сосницькому районах, по четверо – у Бобровицькому й Ріпкинському, по двоє – у Городнянському та Менському, шестеро хворих у Ніжинському районі та п’ятеро – в Прилуках. Серед них 35 осіб госпіталізовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар, якому першому в Чернігівській області зробили щеплення, розповів про самопочуття

На жаль, маємо ще чотири летальні випадки. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли двоє чоловіків із Чернігова: 81 та 65 років, 63-річна жителька з Козелецького району та 91-річний чоловік – із Городнянського.

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужав 101 хворий: 45 чернігівців, 16 ніжинців, троє прилучан, стільки ж мешканців Бахмацького, Козелецького, Носівського і Семенівського районів, по двоє – у Варвинському, Ічнянському, Менському, Прилуцькому, Сосницькому та Чернігівському районах, по четверо – у Борзнянському та Сновському, п’ятеро – в Ріпкинському. З них 27 осіб перебували на лікуванні в закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 35 540 випадків захворювання COVID-19, з них:

– 30 855 пацієнтів одужало;

– 3 620 лікуються амбулаторно;

– 327 перебувають на госпіталізації в медзакладах;

– 664 летальні випадки;

– 74 особи померли з супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели понад 1000 тестувань.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button