Коронавірус

У Чернігові активізують вакцинацію працівників, які контактують з великою кількістю людей

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму засіданні 12 серпня розглянула питання про додаткові заходи для запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції в м. Чернігові. Врахувавши динаміку захворюваності на COVID-19, рівень якої наразі почав збільшуватися, комісія прийняла рішення, зокрема, про наступне.

На керівників структурних підрозділів, комунальних підприємств міської ради, підприємств, організацій та установ незалежно від форм власності та підпорядкування, які діють на території м. Чернігова, покладений обов`язок посилити контроль за дотриманням працівниками протиепідемічних заходів, визначених для «зеленого» рівня епідемічної небезпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині вже зафіксовано 25 випадків зараження штамом «Дельта»

Також вони мають створити умови для вакцинації працівників. У першу чергу це стосується працівників закладів освіти, охорони здоров`я, сфери послуг, торгівлі, транспорту, соціальної сфери та тих, хто здійснює прийом громадян і забезпечує стабільну діяльність об`єктів критичної інфраструктури та життєзабезпечення міста.

Керівники повинні сприяти створенню умов для роботи пунктів вакцинації, у разі їх розгортання в приміщеннях установ, закладів та організацій.

Правоохоронні та контролюючі органи, відповідно до цього рішення, активізують здійснення контролю за виконанням обмежень, визначених законодавством з метою запобігання поширенню COVID-19.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button