Коронавірус

У Чернігові школа пропонує 3D-онлайн-тур

Введення обмежувальних заходів, карантину та переведення освітнього процесу в режим онлайн – усе це стало головними несподіванками весни 2020 року. Всім довелося скасувати чи перенести всі свої плани та пристосовуватися до нових форм існування в умовах сьогоднішнього дня.

Дистанційне навчання в приватній школі «МудрАнгелики» відкриває нові можливості для освоєння та використання освітніх платформ. Весь педагогічний колектив користується новим досвідом із погляду професійного розвитку і вважає це додатковим поштовхом до того, щоб іти в ногу з часом. А учням дистанційне навчання дало можливість розкритися по-новому – на максимум виявити креативність і творчість, показати свою обізнаність в інформаційних технологіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У приватній школі «МудрАнгелики» навчаються дистанційно (Фото)

Приватна школа «МудрАнгелики» завжди відкрита для всього нового, відкрита для всіх своїх мудрангелят і майбутніх учнів – зараз дуже легко відвідати нашу школу за допомогою 3D-онлайн-туру – нової функції на нашому сайті, щоб поблукати рідними стінами або нарешті навідатись у гості тим, хто довго до нас збирався!

Ми залишаємося онлайн, готові до спілкування, до нових звершень і прийому нових учнів.

3D-Тур по школі

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button