Коронавірус

У Прилуках також посилюють карантинні обмеження

Із 29 березня в Прилуках діятимуть додаткові карантинні заходи.

Таке рішення було ухвалене сьогодні, 26 березня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжинській громаді посилюють карантин

Комісія вирішила додатково до заходів, передбачених для «помаранчевого» рівня епідемічної безпеки, посилити протиепідемічні заходи та заборонити на території міста Прилуки в період із 00:00 годин 29 березня до 24:00 години 11 квітня 2021 року:

  1. Приймання відвідувачів у закладах розважальної діяльності.
  2. Приймання відвідувачів закладів культури та проведення культурних масових заходів.
  3. Приймання у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів (за умови неможливості забезпечити 10 кв.м. площі приміщення на 1 особу), крім спортсменів національних збірних команд України та їхніх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.
  4. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, внесених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів, і матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних норм та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, також заходів з оцінювання якості освіти.
  5. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) з 24:00 до 07:00 наступної доби, крім діяльності з надання послуг громадського харчування зі здійсненням адресної доставки замовлень, замовлень навинос.

У період з 00:00 годин 29 березня до 04 квітня 2021 року відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти (навчально-реабілітаційних центрів), закладів позашкільного навчання (у індивідуальному порядку) та учнів 1 – 4 класів закладів загальної середньої освіти, а учні 5 – 11 класів навчатимуться в онлайн-режимі.

На час дії карантину Прилуцьке міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області та Прилуцький районний відділ поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області здійснюватиме контроль за дотриманням суб’єктами господарювання та населенням вищезазначених обмежень на території міста.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button