Коронавірус

В області підтверджено два нові випадки захворювання на COVID-19

Лабораторно підтверджено коронавірус у жителя міста Носівка. Він госпіталізований у Ніжинську міську лікарню з ознаками пневмонії. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє голова ОДА Андрій Прокопенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівки, яка контактувала з хворим на коронавірус, негативний результат ПЛР-тесту

Пацієнту надається необхідна допомога. Контактних осіб першої хвилі встановлено (13 осіб), проведено дезінфекцію за місцем проживання.

Також підтверджено діагноз коронавірус у ще однієї жительки села Комарівка Борзнянського району. На сьогодні в області 9 підтверджених випадків, із них 1 летальний.

Також сьогодні є ще 2 підозри в Борзнянському районі – у жительки м. Борзна та чоловіка із с. Оленівка. Для отримання діагнозу матеріали направлені на ПЛР-тестування. Хворі госпіталізовані до інфекційного відділення Борзнянської ЦРЛ.

Борзнянська ЦРЛ має необхідне матеріально-технічне оснащення та кадрове забезпечення. Заклад має 2-поверхове окреме інфекційне відділення, працюють 2 лікарі-інфекціоністи, 4 терапевти, 1 педіатр та 2 анестезіологи. Відділення інтенсивної терапії оснащене 5 апаратами ШВЛ та 6 кисневими концентраторами. 1 апарат ШВЛ та 1 кисневий концентратор уже розміщені в інфекційному відділенні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button