Коронавірус

В Україні запустили інтерактивну Карту вакцинації. Чернігівщина посідає 18 місце

Інструмент запустила громадська організація «Антикорупційний штаб». Вона доступна за лінком vac.shtab.net. За допомогою Карти жителі як Чернігівської області, так і всієї України зможуть у кілька кліків знайти найближчий пункт вакцинації та ознайомитись із статистикою щеплень на ньому.

Карта автоматично обробляє відкриті дані, що публікуються Національною службою здоров’я України. Вона охоплює всю територію України: від маленьких сіл до великих міст (за винятком тимчасово окупованих території), є повністю безкоштовною, має форму зворотнього зв’язку та можливість повідомити про порушення пов’язані з процесом вакцинації в України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу в Чернігівській області вакциновано 508 осіб

Згідно з даними аналітиків ГО “Антикорупційний штаб”, наразі Чернігівська область посідає 18 місце серед 24-х регіонів України за кількістю провакцинованого населення із розрахунку на 10 тис. осіб. У топ-3 за кількістю щеплених від COVID-19 осіб входять Київська, Полтавська та Тернопільська області. Найменше осіб провакциновано на Донеччині, Луганщині та Харківщині.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button