Коронавірус

За добу на Чернігівщині 31 новий випадок коронавірусу та 6 летальних

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 17 лютого в області зафіксовано 31 новий випадок COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило захворювання у 17 чернігівців і шістьох жителів Ріпкинського району. По два нових випадки виявлено в Ніжині, Сновському та Чернігівському районах, по одному — у Варвинському і Прилуцькому. З них 19 хворих госпіталізовані, решта лікується амбулаторно.

На жаль, маємо ще шість летальних випадків. Від ускладнень спричинених коронавірусною інфекцією померли троє чернігівців – дві жінки 80 й 72 років та 94-річний чоловік, 79-річна жителька Бахмацького району,69-річний – Сновського, 55-річний – Козелецького. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус на Чернігівщині: 26 нових випадків захворювання і 5 летальних

За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужали 99 хворих. З них 44 чернігівці, 12 ніжинців, п’ять жителів Новгород-Сіверського району, стільки ж Менського. По два одужавших у Бахмацькому, Бобровицькому, Варвинському, Ріпкинському, Семенівському і Чернігівському районах, по три – у Борзнянському, Корюківському та Сосницькому, по чотири – в Ічнянському, Козелецькому й Сновському. З них 27 осіб перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

Загалом на Чернігівщині 34 861 випадок захворювання COVID-19, з них:
– 29 945 пацієнти одужали;
– 3 903 — лікується амбулаторно;
– 302 — перебуває на госпіталізації у медзакладах;
– 640 летальних випадків;
– 71 особа померла із супутнім діагнозом COVID-19.

За минулу добу в області провели 382 ПЛР дослідження та 570 ІФА тестів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button