АФІША

Четвер – рибний день. Де поплавати, що поїсти, як розважитися чернігівцям (Афіша)

завантаженняЩоб сьогодні весь день почуватися як риба у воді, радимо почати четвер із водних процедур. У цьому вам стане в пригоді басейн у плавально-оздоровчому комплексі «Ашер». Там ви можете позайматися водною аеробікою, навчитися пірнати або ж просто поплавати в басейні. І це буде найкращий початок «рибного» дня.

 

6t6NBUAthccУвечері в драматичному театрі Чернігова для всіх своїх шанувальників співатиме позитивний Іво Бобул, який прибув до нашого міста з гастрольним туром. Співак, чий тембр голосу не сплутаєш з жодним іншим, запрошує чернігівців на концерт її Величності Пісні! Іво Бобул – народнийартист не тільки за званням, а й за покликом, адже в народі його і знають, і люблять! Початок о 19-00.

 

lU1MKyZ4VsMВесна – саме час втратити останній глузд, за словами Аліси з країни чудес. Але якщо ви ще при здоровому глузді, то запрошуємо вас втратити його в кінотеатрі “Мультиплекс”. Саме там можна подивитись стрічку “Алісав Задзеркаллі”. Цього разу дівчину очікують неймовірні пригоди. Вона вирушить в подорож у часі, щоб врятувати свого друга Капелюшника(у виконанні харизматичного красунчика Джоні Депа).

 

35353444А завершити сьогоднішній день найкраще смачною вечерею у “Суші-студії”. Романтичний інтер’єр, лаунж-музика і, звісно ж, величезний вибір суші-сетів і рибних страв на будь-який смак.

Ще статті по темі

Back to top button