АФІША

Перед Woodstock Україна Indytronics зіграють у Чернігові (Афіша)

У рамках літнього всеукраїнського туру Україною відомий столичний гурт Indytronics тепер завітає і до Чернігова. Два тижні тому рок-команда Indytronics вирушила в «Літо Tour`16» Україною. Шість днів поспіль переїзди і концерти, потім невелика перерва – і сьомий концерт гурту в замку Свірж під Львовом завершить річний тур. Перший виступ відбувся 13 липня в Дніпрі, далі – Одеса, Чернівці, Львів, Вінниця і нарешті Чернігів. Після чого нетривалий відпочинок у Києві – і 29 липня виступ на фестивалі Woodstock Україна.

«Для нас це дуже важлива подія, і саме тому ми створили основний паблік туру Indytronics Summer Tour 2016 року, щоб ви завжди були поруч. Додайте і не проґавте концерт Indytronics у Чернігові», — зазначив Данил Богданенко, лідер і вокаліст гурту.

Indytronics – київська англомовна команда представляє незалежну українську сцену. Грає в стилі інді-рок і психоделічний рок. У них два альбоми – «Vision» (2013), «Scintilla хвиля» (2015) і кілька синглів. Indytronics увійшов до шорт-листа підсумків 2015 року в номінації «Андеграунд року» за версією Культпростір www.cultprostir.ua, до ТОП-50 альбомів і ТОП-50 кліпів 2015 за версією Натхненний, до ТОП-10 найкращих альбомів за версією порталу про сучасну культуру «ШО», до переможців Битви студентів 2016 і володарів почесного звання «Рок-альбом року» за версією AKADEMIA музичних нагород (Лос-Анджелес, Каліфорнія) тощо.

Виступатимуть хлопці сьогодні, 18 липня, в пабі «Кеш» (Чернігів).

Ще статті по темі

Back to top button