АФІША

Що підготували для чернігівців до Дня всіх закоханих

Усі чернігівці та гості міста 14 лютого, у День всіх закоханих запрошуються долучитися до флешмобу «Кохання розтопить лід». Акція, під час якої учасники спробують утворити «велике серце нашого міста», проходитиме на міській ковзанці, яка працює на Красній площі. Початок флешмобу о 18:00 год.

Крім того, з 17:00 год. катання на ковзанці відбуватиметься в супроводі чудових чернігівських солістів, які наживо виконуватимуть пісні про кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День закоханих чернігівці зможуть одружитися до опівночі

Протягом цілого дня відвідувачі міської ковзанки — закохані пари — сплачуватимуть не за двох, а тільки за одного.

Починаючи з 14 лютого, пасажирам тролейбусних маршрутів №8, 9, 9а, 10 та 11 розповідатимуть цікаві історії про Чернігів. Зокрема, голос гіда звертатиме увагу пасажирів на такі історичні місця: Красний міст, древній Вал, Катерининську церкву, Єлецьку гірку, Єлецький і Троїцький монастирі, Антонієві печери тощо.

Міський палац культури ім. В.Радченка в рамках проекту «Шлюб за добу» запрошує усіх, хто має на прикметі свою справжню другу половинку, реалізувати свою мрію і одружитися на День святого Валентина. Саме 14 лютого необхідні документи приймаються до 10:30 год., а одружитися вже можна буде у другій половині дня.

Такі подарунки чернігівцям до Дня всіх закоханих готують КП «Центральний парк культури та відпочинку», управління культури та туризму міської ради, КП «Чернігівське тролейбусне управління» та  КП «Міський Палац культури ім. В.Радченка».

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button