АФІША

Тисяча чернігівців відтискатиметься біля Катерининської церкви (Афіша)

У Чернігові 5 лютого біля Катерининської церкви відбудеться флешмоб «22PushupChallenge».

Розпорядження щодо організації проведення цього заходу підписав Чернігівський міський голова.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Флешмоб «22PushupChallenge» організований із метою привернення уваги до проблем адаптації військовослужбовців українських воїнів, ветеранів, які повернулися зі сходу України.

Участь у цьому заході візьмуть представники військкоматів, ВНЗ, військових частин Чернігівського гарнізону, учасники АТО, волонтери та всі небайдужі мешканці міста. Загальна кількість – близько 1000 осіб. Кожному учаснику треба бути в теплому одязі та в рукавицях (для відтискання).

Місце проведення: біля Катерининської церкви (від перехрестя вулиці Лісковицької з проспектом Миру до перехрестя проспекту Миру з вул. Толстого; виїзд із вулиці Старостриженської на проспект Миру).

Час проведення: 11:00- 12:30 год.

Орієнтовний план заходу

11:00 — перекриття патрульною поліцією руху транспорту: від перехрестя вулиці Лісковицької з проспектом Миру до перехрестя проспекту Миру з вул. Толстого; виїзд з вулиці Старостриженської на проспект Миру. Прибуття медичної служби.

11:00 -11:30 — збір основних учасників, розміщення груп людей по секторах. Учасники, які не відтискаються, розташовуються обабіч дороги з маленькими прапорцями або іншою символікою України в руках

11:30 — інструктаж vip-персон і ключових осіб-співорганізаторів, розташування відеокамер по своїх місцях

11:40 — прибуття керівників області та міста

11:50-12:00 — останні приготування, освячення заходу Євгеном Ордою

12:00 — початок відтискань

12:15 — закінчення флешмобу

У документі зазначено, що Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції та Чернігівський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області гарантуватимуть безпеку дорожнього руху, публічну безпеку і порядок у місцях проведення заходу.

Управлінню охорони здоров’я міської ради доручено забезпечити медичний супровід заходу.

Крім того, управління житлово-комунального господарства міської ради відповідальне за святкове оформлення міста та своєчасне прибирання зазначеної території.

Ще статті по темі

Back to top button