АФІША

Вперше «Шоу Три Коти: День варення!» в Чернігові

Унікальний інтерактивний спектакль з улюбленими героями від творців мультфільму – «Шоу Три Коти: День варення!» Всеукраїнський тур спеціально до Міжнародного Дня захисту дітей!

tri-kota_1

30 травня о 18:00 в Театрі ім. Т.Г. Шевченка

Трикота_Чернигов_300519

Котенята, від яких всі у захваті,та їх батьки відправляються у подорож. І тільки лише на один день завітають до вашого міста. Ловіть шанс побалувати своїх дітей якісною та веселою ліцензійною виставою!

В основі сюжетуШоу – однаіз найважливіших подій у житті котячої сім’ї – день народження Мами. До цього свята котенята вирішили підготуватися ретельно…

 

Ранок в сім’ї розпочався незвично – мама вирушила на прогулянку, а котенята разом з татом залишилися вдома, адже до дня народження Мами потрібно встигнути підготувати справжнє свято! А для будь-якого свята потрібні виступи, подарунки та багато гарного настрою. Тому з самого ранку Карамелька, Коржик і Компот почали готуватися до «Дня варення»!

На виставі котенята разом з маленькими глядачами будуть танцювати, співати, малювати святкові картини, а також влаштують незабутнє та найвеселіше свято для своїх батьків!

 

Що на вас чекає на Шоу? 

  • Зустріч з улюбленими героями! Всі троє котенят та їх батьки на одній сцені: Коржик, Карамелька, Компот, Мама Кішка і Тато Кіт. Такого ще не було!
  • Запальні танці, веселі пісні та море жартів!
  • Захоплюючі інтерактивні ігри з дітьми. Дія спектаклю буде відбуватися не тільки на сцені, а й у залі! Кожна дитина стане безпосереднім учасником веселощів!
  • Увага! Корисне дозвілля! Вистава носить освітній характер.Не секрет, що за своєю природою діти краще засвоюють інформацію, яка надходитьвід їх улюблених персонажів.

Квитки в касі та онлайн

https://concert.ua/ru/event/tri-kota-chernigiv

https://chernigov.karabas.com/shou-tri-kota-3

Незабутні враження для кожної дитини https://www.youtube.com/watch?v=M6kT09tHR_E

tri-kota_2

Приходьте на ШОУ

за новими яскравими емоціями та корисними знаннями!

Зробіть незабутній подарунок вашим дітям!

Категорія – 0+.

Тривалість – 60 хвилин.

Малюкам до 4-х років вхід безкоштовний (в супроводі дорослого, без надання місця, дитина сидить на руках).

ТМ «Best4KidsWORLD» – це понад 800 вистав по всьому світу. Ми пропонуємо глядачам найкращі ліцензійні дитячі шоу в Україні та країнах Європи.

Реклама 

Ще статті по темі

Back to top button