АФІША

Зустрічай AVIATOR в Чернігові з туром «По небу»

АВІАТОР_АФІШАФронтмени вже стали студентами льотної академії та готові в прямому сенсі летіти на концерт до улюблених шанувальників Чернігова. 18 травня вони представлять унікальну музичну програму і яскраве шоу. Не пропусти, приходь на концерт та отримуй море задоволення. На довгоочікуваному концерті можна буде почути: «У твоїх очах», «По небу», «Стокгольм», а також заспівати хором давно улюблені: «Весна», «Берези», «Трава у дома», «Руда», «Забороняю».

За словами промоутерів гурту, ідея туру народилася дуже несподівано: напередодні різдвяних свят, артисти на своїх сторінках в соціальних мережах провели казковий проект «Мрії збуваються», запропонувавши кожному шанувальнику загадати бажання і описати його на офіційних сторінках групи в Facebook і Вконтакте.

За правилами, переможець повинен був бути тільки один, але коли почали переглядати всі бажання — здивувалися, адже всі були як одне: побачитися з групою, почути улюблені пісні і, по-можливості, поспостерігати з-за куліс за процесом підготовки.

«Ми не могли проігнорувати прохання людей. Ми повинні як справжні романтики і, в першу чергу, чоловіки, стримати своє слово і втілити мрії в життя » — розповіли фронтмени AVIATOR Ігор Воєвуцький, Андрій Сторож і Дмитро Тодорюк.

Отож, нагадаємо, зустрітися з хлопцями у Чернігові можна 18 травня у Міському будинку культури.

Концерти плануються також:

18/05/16 / Чернігів / ГДК

20/05/16 / Миколаїв / ОДК

21/05/16 / Каховка / ДК Меліоратор

25/05/16 / Запоріжжя / КЗ Глінки

26/05/16 / Мелітополь / ДК Шевченко

01/06/16 / Суми / Театр Щепкіна

02/06/16 / Охтирка / НК Палац

03/06/16 / Конотоп / ДК Зоряний

04/06/16 / Прилуки / РДК

10/06/16 / Кіровоград / Provocateur Night Club

11/06/16 / Кременчук / ГДК

12/06/16 / Канів / ГДК

Вас чекає атмосфера свята, любові, енергії і незабутніх емоцій!

Ще статті по темі

Back to top button