Новини

Анонім через Інтернет “замінував” підприємство у Чернігові

Анонім через електронну пошту повідомив про замінування підприємства у Чернігові, поліція вибухівки не знайшла. Про це УНН повідомили в прес-службі ГУНП у Чернігівській області.
У вівторок, 22 березня, до поліція надійшла інформація, що каналами електронної пошти анонімна особа повідомила про замінування одного з найпотужніших чернігівських підприємств харчової галузі.
Як зазначається, у своєму повідомленні зловмисник вимагав надати йому 200 тисяч одиниць криптовалюти в найкоротший термін.
На місце події негайно були направлені наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції та міського відділу поліції, фахівці вибухотехнічної служби, рятувальники, медики, кінологічна служба.
Після перевірки підприємства вибухотехніки не виявили небезпечних предметів чи речовин. Завод повернувся до роботи у штатному режимі.
Інформація про подію внесена до ЄРДР, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками).
Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від двох до шести років.
Триває досудове розслідування.

Джерело: УНН

Ще статті по темі

Back to top button