Кримінал

18-річний закладник із Чернігова до суду сидітиме під домашнім арештом

За клопотанням прокурора Чернігівської окружної прокуратури Деснянським районним судом м.Чернігова 11.01.2022 р. застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до жителя м.Чернігова за підозрою в незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, вчиненому повторно (ч.2 ст.307 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські Чернігівщини вилучили наркотичні речовини на понад 200 тисяч гривень (Фото)

Встановлено, що 18-річний підозрюваний у жовтні 2021 року, використовуючи всесвітню мережу Інтернет, через один із месенджерів придбав 4 пакунки з наркотичним засобом канабісом, вагою 0,681 г, які отримав шляхом привласнення «закладки», котру відкопав на обумовленій ділянці місцевості. Два пакунки з наркотичним засобом одразу ж збув у вигляді «закладки» шляхом прикопування в землю на тій же ділянці, решту збув шляхом залишення «закладок» у дереві на території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» в м.Чернігові.

Наступного дня молодик аналогічним чином придбав не менше 7 пакунків із наркотичним засобом канабісом, вагою 0,834 г, частину збув, решту зберігав із метою подальшого збуту.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button