Кримінал

25-річний прилучанин вбив власну матір кухонним ножем

Прилуцькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 8 років позбавлення волі засуджено чоловіка за вбивство біля села Жавинка

Досудовим розслідуванням встановлено, що 13 листопада 2019 року близько 7-ї години в будинку за місцем проживання в м. Прилуки між місцевим жителем, 1994 року народження, та його матір’ю виникла побутова сварка, в ході якої син на ґрунті наявного неприязного ставлення до останньої, з метою умисного протиправного заподіяння смерті, взяв до лівої руки кухонний ніж і завдав ним численних ударів по тулубу та кінцівках останньої, спричинивши матері тілесні ушкодження у вигляді множинних проникаючих і непроникаючих колото-різаних ран кількох ділянок тіла, що призвело до масивної крововтрати. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події, а син зник із місця вчинення злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 років позбавлення волі за вбивство на Новий рік

Завдяки принциповій позиції сторони обвинувачення в сукупності зібраних доказів правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України та ухвалою Прилуцького міськрайонного суду від 15.11.2019 обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Довідково:

Згідно ч.1 ст.115 КК України, вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button