Кримінал

34-річного чернігівця ув’язнили за незаконний обіг наркотиків і психотропів

За придбання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів і зберігання психотропних речовин – 6 років позбавлення волі. Про це повідомляють у Чернігівській обласній прокуратурі.

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської окружної прокуратури Деснянським районним судом визнано винним 34-річного чернігівця в придбанні та зберіганні для власного вживання психотропних речовин та придбанні і зберіганні з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 307 КК України). Вироком суду його засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна, за виключенням житла, та стягнуто в дохід держави майже 500 тис. грн, отриманих від незаконної діяльності.

Прокурором доведено, що чоловік придбавав та зберігав у великих розмірах для власного вживання психотропну речовину амфетамін, а особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс замовляв та розфасовував з метою подальшого збуту через месенджер Telegram. Кошти від неправомірної діяльності обвинувачений одержував на електронний гаманець.

Під час проведення обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено 4,9 г амфетаміну, 174,3 г канабісу, мобільні телефони, пристрої для куріння, ваги та грошові кошти.
До набрання вироком законної сили засуджений перебуватиме під вартою в ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор».

Досудове розслідування здійснювалось слідчим відділом Чернігівського районного управління поліції ГУНП України в Чернігівській області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button