Кримінал

5 років в’язниці отримав буйний пасажир із ножем

Прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження. У судовому засіданні прокурор надав беззаперечні докази, що в листопаді 2017 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки з приводу оплати проїзду за маршрутом «Київ – Чернігів» завдав одному з перехожих, який вступився за водія, два удари ножем у ділянку грудної клітки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках дебошир порізав трьох чоловіків

Зібраними матеріалами, які характеризують особу, встановлено, що обвинувачений раніше притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, а новий вчинив через 7 місяців після звільнення від відбуття покарання за умисне правопорушення проти власності, матеріальну та моральну шкоду не відшкодував, згідно з висновком органу з питань пробації наявна висока ймовірність вчинення повторного злочину.

Вироком Деснянського районного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні інкримінованого злочину та призначено покарання у вигляді 5 років і 4 місяці позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button