Кримінал

«Алкогольна аварія»: п’яний водій з хмільною дівчиною врізалися в дерево

До Чернігівського відділу поліції 18 січня близько 5-ї ранку надійшло анонімне повідомлення про те, що в Чернігові по вулиці Шевченка сталась ДТП із травмованими.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що водій, 37-річний мешканець Чернігова, керуючи автомобілем «ВАЗ-2111», рухаючись вулицею Шевченка зі сторони вулиці Павлова в напрямку вулиці Олександра Молодчого, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини, де скоїв наїзд на придорожнє дерево.

Унаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та з діагнозом «політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудної клітини, органів черевної порожнини, перелом кісток гомілки верхньої третини обох нижніх кінцівок, різані рани лівої кисті, алкогольне сп’яніння» госпіталізований до реанімаційного відділення Чернігівської міської лікарні № 2.

Пасажир – 19-річна мешканка Городні отримала тілесні ушкодження та з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій, пошкодження зв’язок шийного відділу хребта, забій правого плечового суглоба та грудної клітини, алкогольне сп’яніння» доставлена до травмпункту тієї ж лікарні, де після надання допомоги відпущена додому.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Триває перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button