Кримінал

Аварійний день: в області сталося чотири ДТП

На 18 км автодороги Київ-Глухів-Бачівськ (Носівський район) о 1 год. 15 хв. 8 грудня водій автомобіля «Mitsubishi Carisma» здійснив зіткнення з вантажним автомобілем «Mercedes-Benz Atego».

Про це ЧЕline повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Внаслідок пригоди водій автомобіля «MitsubishiCarisma», 1980 року народження, від отриманих травм загинув на місці аварії, два пасажира автомобіля «Mitsubishi Carisma»отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Козелецької центральної районної лікарні.

Біля с. Количівка Чернігівського району о 10 год. 47 хв. 8 грудня водій автомобіля «Volkswagen Vento» здійснив зіткнення з автомобілем «Daf», який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок пригоди три пасажира автомобіля «Volkswagen Vento» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Чернігівської міської лікарні №2.

У м. Чернігові по проспекту Перемоги, 110 А о 13 год. 35 хв. 8 грудня водій автомобіля «Opel Ascona», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги в межах нерегульованого пішохідного переходу.

Внаслідок пригоди пішохід, 1961 року народження, від отриманих травм загинув на місці аварії.

На 118 км автодороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля с. Топчиївка Чернігівського районуо 15 год. 5 хв. 8 грудня водій мікроавтобуса «Volkswagen» не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок події пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2.

У м. Ніжині по вулиці Борзнянський Шлях о 17 год. 5 хв. 8 грудня водій автомобіля «УАЗ 3962» не врахував дорожню обстановку та погодні умови, не справився з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

Внаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Ніжинської центральної міської лікарні.

Ще статті по темі

Back to top button