Кримінал

Без номерів та «під шафе»: патрульні затримали водія мопеду

Сьогодні, близько сьомої ранку, під час патрулювання на вулиці Дніпровській інспектори виявили водія мопеда, який рухався проїжджою частиною з відсутнім номерним знаком. Патрульні вирішили зупинити водія.

Трохи згодом, з’ясувалось, що необхідних документів при собі чоловік не мав. Під час спілкування з ним, інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти освідування на стан сп’яніння на місці за допомогою приладу Drager. Результат – 1,25 проміле алкоголю в крові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2,40 проміле алкоголю в крові виявили патрульні у водія, який скоїв ДТП (Фото)

На 24-річного чернігівця охоронці порядку склали ряд адміністративних матеріалів: протокол за ч.1 ст. 130 (керування у стані сп’яніння) та постанови за ч. 6 ст. 121 (керування транспортним засобом не зареєстрованим в установленому порядку), за ч. 5 ст. 121 (порушення правил користування мотошоломами), за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та за ч. 1 ст. 126 ( керування транспортним засобом особою, яка не має при собі реєстраційного документа) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Транспортний засіб евакуювали на штрафмайданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button