Кримінал

Бійка і втеча: 17-річна дівчина з братом рятували п’яного батька від поліції

Ухвалено вирок стосовно неповнолітньої та її рідного брата, які обвинувачувалися у нанесенні тілесних ушкоджень працівнику поліції.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Подія трапилась у березні цього року неподалік м. Городня на автомобільній дорозі Н-28 «Чернігів – Городня – Сеньківка». Там сталася дорожньо-транспортна пригода з травмованими, на місце якої невідкладно прибули працівники відділення поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція затримала сіверянина, який «замінував» комунальне підприємство

Під час проведення огляду місця події встановлено, що один з учасників ДТП, батько обвинувачених, чинив поліцейським опір, унаслідок чого його попереджено про можливе затримання та застосування заходів примусу у вигляді спеціальних засобів (сльозогінного газу та кайданків).

Із метою завадити працівнику поліції в законному адміністративному затриманні свого батька під час застосування до нього відповідних заходів неповнолітня (17-річна) обвинувачена з розгону вдарила поліцейського ногою по обличчю, після чого намагалася втекти. Для припинення її протиправних дій правоохоронець побіг за нею. У цей час її 22-річний брат взяв із автомобіля гайковий ключ і кинув його в бік поліцейського. Влучив йому в спину. В результаті зазначених дій працівникові правоохоронного органу заподіяно тілесні ушкодження.

Вироком Городнянського районного суду обвинуваченим призначено покарання у вигляді 1 року позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button