Кримінал

Бобровицькі поліцейські розкрили крадіжку грошей з втраченої банківської картки

Співробітники відділення поліції № 2 (м. Бобровиця) Ніжинського райуправління поліції оперативно встановили особу та розшукали зловмисницю, яка викрала зі знайденої чужої банківської картки 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

13 червня, близько 14:06 до поліції із заявою звернувся 60-річний житель Бобровиці. Чоловік повідомив, що випадково загубив уранці свою банківську картку, а вже вдень невідома особа зняла з неї гроші в сумі 20 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні з Молдовою затримали вантажівку з 41 чоловіком у причепі, серед яких були жителі Чернігівщини

Протягом години співробітники карного розшуку відділення поліції №2 (м. Бобровиця) Ніжинського райуправління поліції встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 65-річна місцева мешканка.

Фігурантка зізналася у скоєному. Поліції вона розповіла, що знайшла картку на вулиці, а шляхом підбору пароля зуміла увійти в сервіс банківських операцій та зняла з рахунку 20 тисяч гривень. Поліцейські вилучили викрадене та повернули власнику.

За фактом крадіжки слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button