Кримінал

Браконьєра з Чернігова затримали з 10 кг риби

14 листопада Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході проведення спільного рибоохоронного рейду разом з працівниками Чернігівського прикордонного загону на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

На р. Дніпро, поблизу с. Дніпровське мешканець м. Чернігів ловив рибу з човна за допомогою сітки зяберної (одностінної). В протизаконний спосіб порушник добув понад 10 кг риби: щука — 22 екз., плітка – 14 екз., лин – 1 екз. та карась золотий (червонокнижний) -1 екз.Збитки, завдані рибному господарству України, склали9 119 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський рибоохоронний патруль упродовж вересня зафіксував 129 порушень Правил рибальства

На браконьєра складений протокол про адміністративне правопорушення, який буде направлений до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності.

На місце вчинення правопорушення була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області. У правопорушника вилучені заборонене знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси та човен. Враховуючи значну шкоду завдану рибному господарству України, відомості по даному факту Нацполіцією внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Ще статті по темі

Back to top button