Кримінал

Чернігівець ледь не задушив та пограбував дачницю

За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської окружної прокуратури повідомлено про підозру раніше судимому місцевому  мешканцю, 1991 року народження, який обгрунтовано підозрюється у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, шляхом проникнення у сховище, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України (розбій).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 19.07.2021, у вечірній час 29-річний чоловік прибув до домоволодіння одного з садових товариств у м.Чернігові та, перелізши через паркан, проник на територію вказаного домогосподарства, де здійснив напад на потерпілу, який виразився у стисканні шиї останньої обома руками, тобто застосував насильство небезпечне для життя чи здоров’я особи, що зазнала нападу, та при цьому, шляхом ривку із шиї заволодів золотим ланцюжком із золотим хрестиком потерпілої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 29-річний чоловік протягом трьох років ґвалтував свою малолітню племінницю

Ухвалою суду відносно молодика обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі останній перебуває у ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор».

Довідково: санкція ч.3 ст.187 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна (особливо тяжкий злочин).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button