Кримінал

Чернігівець відбувся умовним терміном за крадіжку кабелю

Місцевий житель у листопаді минулого року, вирішивши легко здобути гроші, зайшов до під’їзду будинку №76 по вул. Гончій у м. Чернігові та кусачками нарізав собі 188 метрів кабелю, вартістю 6574 гривні. Однак чоловіку здалося, що цієї здобичі йому замало, у зв’язку з чим через тиждень він проник до підвального приміщення сусіднього будинку, де тими ж кусачками відрізав 87 метрів кабелю, вартістю 2213 гривень. Та цього разу збагатитись йому не вдалося, оскільки на місці вчинення злочину його застав мешканець будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вкрав дитячий велосипед – і «поїхав» за ґрати на три роки

У судовому засіданні обвинувачений вину, згідно з висунутим обвинуваченням, визнав повністю та погодився відшкодувати ПАТ «Укртелеком» шкоду, спричинену злочинними діями.

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 22.10.2019 чоловіка засуджено за ч. 1 ст. 185, ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 КК України та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України обвинуваченого звільнено від призначеного покарання зі встановленням іспитового строку у 2 роки.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button