Кримінал

Чернігівські поліцейські розслідують дві аварії, у яких травмувалися пішоходи

Учора, 29 серпня, до Чернігівського райуправління поліції надійшли повідомлення про те, що в місті Чернігові на пішохідних переходах автівки збили пішоходів. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи Чернігівського райуправління поліції.

Близько 9-ї години сталася аварія на нерегульованому переході по вулиці Івана Мазепи. 52-річний водій автомобіля Ford, рухаючись зі сторони вулиці Любецької по вулиці Івана Мазепи в напрямку проспекту Миру, збив 63-річну жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу.

Унаслідок ДТП жінка зазнала травм і була доставлена до лікарні.

Друга дорожньо-транспортна пригода сталася десь о 23-й годині вечора. 20-річний водій автомобіля Opel, рухаючись зі сторони вулиці Оборонців Чернігова по вулиці Шевченка в напрямку вулиці Тролейбусної, на нерегульованому пішохідному переході збив 20-річного чернігівця, який переходив дорогу по пішохідному переходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака дронами: через ворожі обстріли знову палають будинки в Семенівській громаді на Чернігівщині

Унаслідок ДТП потерпілий зазнав травм і був доставлений до лікарні.

За обома фактами поліція розслідує кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості).

Поліція звертається до свідків ДТП з проханням повідомити подробиці про обставини будь-якої з цих подій на лінію «102». Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button