Кримінал

Чернігівські поліцейські вилучили наркотичні речовини на понад 400 тисяч гривень (Фото)

Під час обшуків в будинку та на дачі 30-річного підозрюваного поліцейські виявили та вилучили загалом 10,5 кілограмів речовини, що схожа на марихуану.

Оперативні заходи проводили слідчі Чернігівського районного управління поліції спільно з Управлінням боротьби з наркозлочинністю у Чернігівській області.

В ході обшуку в оселі фігуранта поліцейські виявили 76 поліетиленових пакетів та 16 паперових згортків з речовиною, схожою на марихуану, а також пристрої для куріння наркозілля. Загальна вага вилученої в будинку наркоречовини становить 7 кілограмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові патрульні затримали водія «під кайфом»

Того ж дня правоохоронці провели невідкладний обшук на дачі зловмисника. Там виявлено та вилучено ще 24 поліетиленові пакети з речовиною, схожою на марихуану, загальною вагою близько 3,5 кілограми.

За цінами «чорного ринку» сумарна вартість такої кількості наркозілля становить близько 400 тисяч гривень. Вилучене поліція направила на проведення експертних досліджень.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Її максимальна санкція передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button