Кримінал

Чернігівця побили та пограбували

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури слідчим відділом Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185, ч. 2
ст. 186, ч. 1 ст. 357, ч. 2 ст. 361 КК України (грабіж, поєднаний із насильством, яке не є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого, вчинений за попередньою змовою групою осіб; викрадення офіційного документу, вчинене з корисливих мотивів; несанкціоноване втручання в роботу автоматизованої системи, вчинене за попередньою змовою групою осіб, що призвело витоку інформації; крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, повторно).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові жінка вдарила у ніс ножем свого сусіда

У ході досудового розслідування встановлено, що 28.12.2019, вранці, група чоловіків неподалік входу до арки будинку № 8 по вул. Г. Полуботка в м. Чернігові побачили потерпілого та вирішили пограбувати його. У подальшому, вони підійшли до жертви та почали наносити йому удари по ногам та тулубу. Коли потерпілий впав, молодики відкрито заволоділи його курткою, мобільним телефоном та банківською карткою.

Надалі чоловіки за допомогою викраденого телефону змінили пароль від банківської картки потерпілого та зняли з неї гроші.

Наразі встановлено, що до скоєння злочинів причетний 21-річний мешканець Чернігівського району, обвинувальний акт відносно нього вже  передано до суду для розгляду справи по суті.

Якщо вину чоловіка буде доведено, йому може загрожувати покарання у виді позбавлення волі на строк до 6 років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button