Кримінал

Чернігівцю, який на Рокоссовського влаштував казино, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Чернігівської місцевої прокуратури 53-річному чернігівцю повідомлено про підозру за фактом зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що житель Чернігова з метою незаконного отримання прибутку організував діяльність грального закладу в місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У Чернігові на проспекті Перемоги працював підпільний гральний заклад

Реалізовуючи умисел щодо організації грального бізнесу, підозрюваний орендував нежитлове приміщення в одному з будинків на вул. Рокоссовського, де розмістив комп’ютери з установленим програмним забезпеченням для проведення віртуальних азартних ігор в мережі Інтернет. Обов’язковою умовою діяльності ігрового закладу було внесення гравцями ставок, придбаних за готівку в адміністратора закладу.

У ході проведеного на підставі ухвали Деснянського районного суду м. Чернігова обшуку вищевказаного нежитлового приміщення виявлено та вилучено грошові кошти в сумі майже 5 тисяч гривень і 22 комплекти комп’ютерів, призначених для проведення віртуальних азартних ігор в мережі Інтернет.

Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button