Кримінал

Четверо чоловіків жорстоко побили селянина (Фото)

Поліцейські провели санкціоновані обшуки у підозрюваних, які побили мешканця одного з сіл Гончарівської громади. Під час обшуків в їхніх авто та помешканнях поліція вилучила знаряддя злочину.

В листопаді 2020 року до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи спричинили тілесні ушкодження 37-річному мешканцю одного з сіл Гончарівської ОТГ – чоловіка госпіталізували з тяжкими ушкодженнями голови, зокрема з відкритою черепно-мозковою травмою.

В рамках досудового розслідування поліція встановила причетних до скоєння злочину – ними виявилися четверо мешканців Чернігівського району. Один з них – односелець потерпілого, з яким у нього був конфлікт. Група зловмисників діяла за попереднього узгодженим планом та продумала злочин заздалегідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині таксист вбив пасажира та викинув у лісі

26 лютого співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області спільно з козелецькими поліцейськими провели санкціоновані обшуки в помешканнях та транспортних засобах фігурантів кримінального провадження.

В ході обшуків поліція виявила та вилучила металеву трубу, дерев’яні палиці, мобільні телефони та автомобіль, який використовувався при вчиненні кримінального правопорушення.

Нині триває досудове розслідування у рамках провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Найближчим часом поліція планує оголосити причетним про підозру у скоєнні злочину.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button